Haemme jäseniä Kulutustutkimus.Nyt -lehden toimituskuntaan

Kulutustutkimus.Nyt on Suomen kulutustutkimuksen seura ry:n julkaisema monitieteellinen lehti. Lehden tarkoituksena on edistää kulutuksen, kuluttajakäyttäytymisen ja kotitalouden monitieteistä tutkimusta ja sen käyttöä sekä siihen perustuvaa keskustelua. Lehti julkaisee 1–2 numeroa vuodessa.

Lehdelle on myönnetty Tieteellisten Seurain Valtuuskunnan tunnus vertaisarvioidulle tiedejulkaisulle ja sen julkaisufoorumiluokitus on ”1”. Lehden kansainvälinen kausijulkaisutunnus on ISSN 1797-1985. Lisätietoa lehden sivuilta.

Haemme lehden toimituskuntaan kahta (2) kulutustutkimuksesta ja tieteellisen lehden toimittamisesta kiinnostunutta uutta jäsentä kaksivuotiselle kaudelle 1.1.2023-31.12.2024. Jäsenten tehtävä on yhdessä päätoimittajan/päätoimittajien kanssa huolehtia mm. lehteen liittyvästä tiedottamisesta ja markkinoinnista sekä lehden vertaisarviointiprosessien hoitamisesta. Tekninen toimitustyö ei sisälly toimituskunnan tehtäviin. Uusi toimituskunta tekee keskenään työnjaon kauden alussa ja raportoi sekä vastaa toiminnastaan Kulutustutkimuksen seuran hallitukselle.

Huomioimme hakijoina eri akateemisen uran vaiheet. Hakijan tulee kuitenkin olla vähintään tutkijan uran 1. vaiheessa (väitöskirjatutkija tai jatko-opiskelija). Haemme mahdollisimman monipuolista toimituskuntaa tieteenalataustojen ja tutkimusmenetelmiin liittyvän osaamisen näkökulmasta. Hakijalla tulee olla myös kiinnostusta lehden kehittämiseen sekä vastuuntuntoinen ja innostunut ote toimituskuntatyöhön. Tehtävästä ei makseta rahallista korvausta.

Osoita vapaamuotoinen hakemuksesi ja lyhyt CV (max. 5 sivua) Kulutustutkimuksen seuran hallitukselle ja lähetä se viimeistään 25.9.2022 sähköpostilla seuran puheenjohtajalle Outi Uusitalolle (outi.uusitalo[]jyu.fi)

[del.icio.us] [Digg] [Facebook] [StumbleUpon] [Technorati] [Twitter] [Windows Live] [Yahoo!] [Email]