Archive for the 'Uutiset' Category

Kulutustutkimus.Nyt 1/2015 julkaistu

Kulutustutkimuksen seuran julkaiseman Kulutustutkimus.Nyt-lehden numero 1/2015 on nyt ilmestynyt! Pääset lehteen tästä linkistä.  

NCCR2016 Aarhusissa

Nordic Conference on Consumer Research eli NCCR2016-konferenssin paikkana on tällä kertaa Aarhus, Tanska. Konferessi järjestetään 18.-19.5.2016 ja lisätietoja on löydettävissä konferessin nettisivuilta.  

Kulutus, Ilmasto ja Politiikka – Syysseminaari 2015

Kulutustutkimuksen seuran syysseminaari teemalla ”Kulutus, Ilmasto ja Politiikka” järjestetään Helsingissä Tieteidentalolla torstaina 19.11.2015 klo 12.00-16.00. Ilmoittautuminen 12.11. mennessä: laura.luukkanen[a]jyu.fi. Katso lisätietoja mm. workshopien aiheista seminaariohjelmasta. Tervetuloa mukaan!

Kulutustutkimus tutkimusohjelma-aloitteeksi

Kulutustutkimuksen seura järjestää tiistaina 18.8.2015 klo 12.15 alkaen Helsingin yliopistolla workshop-tilaisuuden, jonka tarkoituksena on yhdessä suunnitella Kulutustutkimus-aiheista tutkimusohjelma-aloitetta Suomen Akatemialle. Katso alustava workshop-ohjelma, eri työryhmien aiheet sekä ilmoittautumisohjeet kutsusta. Levittäkää vapaasti tietoa tapahtumasta verkostoissanne kaikille aiheesta kiinnostuneille. Toiveena on, että mahdollisimman moni meistä pääsisi mukaan tulevaisuuden kulutustutkimussuuntia viitoittamaan.

Kulutustutkimuksen seuran gradupalkinto Tiia Puskalle

Kulutustutkimuksen seuran vuoden 2015 gradupalkinto on myönnetty Tiia Puskan tutkielmalle Uuden median kameleontit – Bloggaajien roolit markkinoinnissa. Työ on tehty Vaasan yliopistossa. Valinnan teki professori Johanna Moisander Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulusta. Moisander kehui voittajatyön avaavan kiinnostavan näkökulman kuluttajan muuttuviin toimija-asemiin mediavälitteisessä ja verkottuneessa kulutuskulttuurissa. “Tutkimus tuottaa tietoa paitsi kuluttajablogeista uutena kulutuskulttuurin ilmiönä myös siitä murroksesta, jonka sosiaalisen […]

Next »