Archive for the 'Uutiset' Category

Kulutustutkimuksen seuran gradupalkinto Jaana Luomansuulle

Kulutustutkimuksen seura on myöntänyt vuoden 2016 gradupalkinnon Jaana Luomansuulle Vaasan yliopistosta. Luomansuun gradu käsittelee lastentuotteiden hinnoittelua verkkokirpputoreilla. Valinnan teki prof. emer. Kaija Turkki Helsingin yliopistosta. Gradupalkinto myönnettiin torstaina 11.5. Kulutustutkimuksen seuran kevätseminaarissa Helsingissä. Kaija Turkki valitsi palkinnonsaajan kolmesta lopputyöstä, jotka tulivat Vaasan, Tampereen ja Helsingin yliopistoista. Jokainen kulutustutkimusta tekevä laitos voi esittää kilpailuun yhden työn. […]

Kevätseminaari 2017

Pelillistäminen kulutustutkimuksessa & Kestävä kulutus ja rakenteet Kulutustutkimuksen seuran kevätseminaari järjestetään Tieteiden talolla Helsingissä torstaina 11.5.2017 klo 13.15-16.15. Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Tarkemmat tiedot seminaariohjelmasta löydettävissä liitteestä. Tervetuloa mukaan seminaariin!

Verkkokatkos osittain korjattu

Kulutustutkimus.netin verkkopalvelun toimittajalla on ollut palvelinongelmia ja nyt olemme vihdoin taas online. Valitettavasti lehteä koskevaa palvelinongelmaa ei vielä ole saatu korjattua. Pahoittelemme ongelmista aiheutuvia häiriötä.

Kulutustutkimus.Nyt: CfP 2/2017

Call for papers: Kulutustutkimus.Nyt-lehti hakee erityisesti Kulutustutkimuksen seuran syysseminaarin 2016 teemaa ’Kulutus ja sosiologia’ käsitteleviä käsikirjoituksia. Lue lisää…  

Kulutustutkimus.Nyt 2/2016 julkaistu

Kulutustutkimuksen seuran julkaiseman tieteellisen ja vertaisarvioidun Kulutustutkimus.Nyt-lehden numero 2/2016 on nyt ilmestynyt! Pääset numeroon 2/2016 tästä linkistä.  

Next »